Senioren kiezen voor 50+ camping de Lijsterbes in Overijssel

Wanneer u als 50 plusser op zoek bent naar een camping in Overijssel waar u naast rust en  ruimte het heerlijke ouderwetse campinggevoel nog hebt, dan is seniorencamping de Lijsterbes in Oldebroek wellicht de 50 plus camping waarnaar u op zoek bent. Onze 50+ camping ligt in een gevarieerd landschap in de driehoek Elburg, Oldebroek en ’t Harde. Zo vindt u in de directe omgeving uitgestrekte bossen en prachtige heidevelden waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Onze 50+ camping is aangesloten bij de VeKaBo en wordt door liefhebbers van rustiek kamperen hooglijk gewaardeerd vanwege de rust, ruimte, omgeving en het ouderwetse campinggevoel.

Op onze 50+ camping staan uitgebreide faciliteiten ter beschikking

Camping de Lijsterbes beschikt over 25 royale verharde staanplaatsen die voorzien zijn van elektra. Wij willen namelijk dat u op het gebied van faciliteiten geen concessies hoeft te doen. Die tijd is voor de meesten van onze gasten geweest! Op onze 50+ camping zult u dan ook aangenaam verrast worden door het aantal faciliteiten. Zo beschikt onze 50+ camping over uitgebreide sanitaire faciliteiten voor dames en heren, een wasmachine, droger, keuken, koelkast, vriezer en draadloos internet. En omdat onze camping een kleine 50 plus camping is, zijn al deze voorzieningen op korte afstand bereikbaar. Gemak dient de mens.

Meer informatie of reserveren

De prachtige heidevelden en uitgestrekte bossen die zich in de directe omgeving van 50+ camping de Lijsterbes bevinden en het unieke landschap van kasteel “Zwaluwenburg” zijn slechts enkele voorbeelden van wat de omgeving u te bieden heeft. Voor actieve 50 plussers is er een grote diversiteit aan mogelijkheden. Voor meer informatie over 50+ camping de Lijsterbes of het plaatsen van een reservering raadpleegt u contact