VeKaBo campings

VeKaBo campings zijn kleine campings waar u rust, ruimte en gastvrijheid vindt. De Lijsterbes is één van de 1.200 VeKaBo campings en accommodaties in het Gelderse Oldebroek waar authenticiteit, persoonlijke aandacht en plezier voorop staan.

Bij de Lijsterbes geniet u van het Gelderse buitenleven

Welkom bij VeKaBo camping de Lijsterbes. Onze uniek gelegen minicamping bevindt zich in een bosrijke omgeving in de driehoek Oldebroek, ’t Harde en Elburg. Een plek waar u rust vindt. Waar u geniet van het Gelderse buitenleven. Een camping waar u thuis bent en alles goed voor elkaar is.

Wat zijn VeKaBo campings?

Vekabo Campings

Camping de Lijsterbes is aangesloten bij de VeKaBo. De afkorting staat voor ‘Vereniging voor Kampeer Boeren’. Om als kleine camping lid te mogen zijn, voldoet de Lijsterbes aan een groot aantal eisen op het gebied van kwaliteit, prijs en gastheerschap. Ook de locatie speelt een belangrijke rol. De doelstelling van VeKaBo campings is om uw vakantie of weekendje weg zo aangenaam mogelijk te maken.

De parel onder VeKaBo campings Gelderland

Bij de Lijsterbes in het Overijsselse Oldebroek vindt u als gast alles waar VeKaBo voor staat. Authenticiteit en gastvrijheid, ontspanning, persoonlijke aandacht, ruimte, rust en actief plezier. Onze gasten noemen camping de Lijsterbes de ‘parel onder de VeKaBO campings’. En daar zijn wij als gastheer en gastvrouw dan ook trots op.

Parel onder de VeKaBo campings

Waarom kamperen bij de Lijsterbes?

De Lijsterbes wordt gerund door de betrokken gastheer en -vrouw Gerrit en Ina Mulder. Beide zijn gek op kamperen: eerst met de tent, later met de vouwwagen. En ook met de caravan en camper. “Als je zoveel hebt gereisd, weet je precies wat een camping een goede camping maakt.” Met die ervaring is de Lijsterbes opgebouwd.

En dat merkt u aan :

  • Prachtige kampeervelden omringd door kleurrijke bloemen, planten en bomen
  • Een ruime en verharde plaats voor uw caravan of camper
  • Een schoon sanitairgebouw met ruime douches en genoeg toiletten
  • Water- en stroompunten vlakbij uw camperplaats
  • Voorzieningen als: wasmachine, elektrische oplaadpunten en een veilige overdekte plek voor uw (elektrische) fiets
Lees hier de reviews van onze gasten

Plattegrond minicamping de Lijsterbes

Plattegrond Camping de Lijsterbes

Ruim en schoon sanitair VeKaBo campings

Ons sanitair

Bij VeKaBo campings bent u altijd zeker van ruime, schone en hygiënische sanitaire voorzieningen. Het is één van de eisen die VeKaBo aan zijn kleine campings stelt. “Het is hier schoner dan bij ons thuis”, zegt één van onze gasten. Mocht u de reviews hebben gelezen, dan is het u wellicht al opgevallen: ons sanitair is ons visitekaartje.

VeKaBo campings voor een actieve natuurvakantie

Dankzij haar unieke ligging is de Lijsterbes een ideaal vertrekpunt voor een gevarieerde actieve vakantie. Liefhebbers van kamperen of een fiets- of wandelvakantie kunnen prachtige routes uitzetten over de Veluwe.

In de omgeving is van alles te beleven:

  • Uitgestrekte bossen afgewisseld met prachtige heidevelden
  • Ontdek de zandverstuiving bij Doornspijk
  • Bezoek ook kasteel Zwaluwenburg, het ligt in een uniek landschap
  • Fiets naar Walibi World in Biddinghuizen
  • Waterpret op het Veluwemeer bij Elburg

Een natuurvakantie vol rust, ruimte en activiteiten

In de nabije omgeving van onze minicampings onderneemt u tal van activiteiten met uw gezin. Denk aan huifkartochten, paardrijden en bowlen. En voor liefhebbers van cultuur bieden Gelderland en Overijssel vele bezienswaardigheden zoals musea, molens, kastelen en ambachtelijke (landbouw)bedrijven.

Kom naar de parel onder de VeKaBo campings voor een actieve natuurvakantie.

Lees meer over de Lijsterbes