Wie zijn wij

Wij zijn Gerrit en Ina Mulder en onze kinderen Chantal, Inge en Anouk. In augustus 2007 hebben we de minicamping gekocht. We hebben toen plannen gemaakt om er iets moois van te maken. In februari 2008 is een begin gemaakt om het oude recreatiegebouw te vervangen door een nieuw recreatiegebouw. In maart 2009 gingen de deuren van het nieuwe recreatiegebouw open en was het zover dat we onze eerste campinggasten konden begroeten.

Kort over onze camping

Minicamping “De Lijsterbes” ligt in de driehoek Elburg, Oldebroek en ‘t Harde, in een bosrijke en agrarische omgeving. Hier zie je de schapen, kippen, paarden, koeien en andere dieren nog gewoon in de wei lopen. Als u van wandelen houdt, komt u hier helemaal tot rust, want in de nabije omgeving is een overvloed aan bossen. Ook voor fietsers is er voldoende gelegenheid om te genieten van deze mooie omgeving.

Omliggende plaatsen

Binnen een kwartier bent u op de fiets in Oldebroek, ’t Harde of Elburg en met een half uur ligt u aan het Veluwemeer. Wij willen het u zo plezierig mogelijk maken zodat u hier helemaal tot rust komt. Op minicamping “De Lijsterbes” beleef je de rust en de ruimte van de Noordwest-Veluwe.