Algemeen

Wij zijn geopend van 15 maart tot 31 oktober.

De kampeergasten zijn op de aankomstdag om 13.00 uur welkom en moeten op de vertrekdag voor 12.00 uur ruimte maken voor de evt nieuwe kampeergasten. In de tussenliggende tijd kunnen wij evt het grasmaaien van de kampeerplaats of evt andere werkzaamheden verrichten.

Wij hebben een informatieboekje over de camping en omgeving voor de campinggasten deze is digitaal in te zien ga naar www.digitaleversie.nl en log in met code 905430.

Wij hanteren een arrangement tijdens de periode van Hemelvaart en Pinksteren. Aankomst op 08-05-2024 en vertrek op 20-05-2024. Arrangement prijs is 303,60 euro. Deze prijs is inclusief toeristenbelasting. elektra, wifi en douchen.

Wij hebben geen voor/na of seizoensplaatsen in 2021. Wel is het mogelijk om een langere periode bij ons te verblijven. De periode en de kortingen die daar bij horen bespreken we in onderling overleg.

Gratis wifi bij ons op de camping op elke kampeerplek.

Bij binnenkomst wordt u ontvangen met een kop koffie.

Wij hebben geen munt automaten op onze camping voor douchen en warm water gebruik bij de wastafels en afwasplek. U loopt de douche in en kunt u douchen doormiddel van een mengkraan. Onze campinggasten waarderen het dat er geen muntenautomaten aanwezig zijn. Wel vragen wij van u om niet langer te douchen dan 5 minuten.

U kunt bij ons betalen
met uw pincode.