Minicampings bieden kampeerders rust, ruimte en gemoedelijkheid

De populariteit van minicampings stijgt de laatste jaren bij kampeerders spectaculair. Steeds meer mensen zoeken in deze hectische tijd naar een betaalbare, rustige en aantrekkelijk gelegen vakantieplek. Een plek waar men tot rust kan komen en in de directe omgeving voldoende te zien en te doen is.

Minicampings | Camping de LijsterbesMinicamping met groot aanbod activiteiten in de buurt

Als kampeerder wil u het beste van twee vakantiewerelden. Rust, ruimte en gemoedelijkheid op de camping. En daarnaast een groot aanbod attracties, bezienswaardigheden en activiteiten buiten de camping. Bij minicampings op de Veluwe, en in het bijzonder minicamping de Lijsterbes in Oldebroek, vindt u het beste van allebei.

Minicamping de Lijsterbes ligt in een gevarieerd landschap

Bij de Lijsterbes kampeert u in veelzijdige regio die typisch is voor de kop van Gelderland. Bossen worden afgewisseld met prachtige heidevelden. ’s Morgens wordt u niet gewekt door hinderlijk omgevingslawaai van mensen, verkeer en bedrijven. Maar wordt u gewekt door het gezang van vogels.

Minicamping de Lijsterbes: garantie voor een geslaagde vakantie

De ligging van camping de Lijsterbes is in meerdere opzichten uniek te noemen. Onze minicamping ligt in een bosrijke en heideachtige omgeving in de driehoek Oldebroek, ’t Harde en Elburg. Voor kampeerders die op zoek zijn naar rust, ruimte en gemoedelijkheid is minicamping de Lijsterbes een perfecte plek om een korte of lange vakantie door te brengen.

Een actieve vakantie op de minicamping?

In de directe omgeving van minicamping de Lijsterbes vindt u een breed aanbod attracties, bezienswaardigheden en zijn er veel activiteiten te ondernemen. Dat geldt voor jong en oud. In de directe omgeving zitten Walibi World en het Dolfinarium. Bij warm weer komen watersportliefhebbers in het Veluwemeer aan hun trekken.

Wandelen, fietsen, bowlen, cultuur snuiven

Minicampings | Camping de LijsterbesEn houdt u van een actieve fiets- of wandelvakantie? Dan biedt de omgeving van onze minicamping ongekende mogelijkheden. U kunt kilometers wandelen en fietsen over prachtige paden in de buurt. In de directe omgeving kunt u ook bowlen, huifkartochten maken en paardrijden of musea, molens, kastelen en ambachtelijke bedrijven bezoeken.

Voor een geslaagde natuurvakantie bevelen wij minicamping de Lijsterbes van harte aan. Kom ook de authentieke sfeer en de gemoedelijkheid van minicamping de Lijsterbes op de Veluwe ervaren. Neem voor informatie of reserveringen vooral contact met ons op.