Minicampings bieden kampeerders rust ruimte en gemoedelijkheid

De populariteit van minicampings is de laatste jaren bij kampeerders spectaculair gestegen. Steeds meer mensen zijn in deze hectische tijd op zoek naar een betaalbare, rustige en aantrekkelijk gelegen vakantieplek waar men tot rust kan komen en waar in de directe omgeving voldoende te zien en te doen is. Kortom men wil als kampeerder het beste van twee vakantiewerelden. Rust, ruimte en gemoedelijkheid op de camping en wanneer men dat wil een groot aanbod attracties, bezienswaardigheden en activiteiten buiten de camping. Bij minicampings op de Veluwe en in het bijzonder minicamping de Lijsterbes in Oldebroek vindt u het beste van deze twee vakantiewerelden. Minicamping de Lijsterbes in Overijssel is gelegen in een gevarieerd landschap. Bossen worden afgewisseld met prachtige heidevelden. ’s Morgens wordt u niet gewekt door hinderlijk omgevingslawaai van mensen, verkeer en bedrijven, maar wordt u gewekt door het gezang van vogels.

Ligging minicamping de Lijsterbes garantie voor een geslaagde vakantie

De ligging van camping de Lijsterbes is in meerdere opzichten uniek te noemen. Onze minicamping ligt in een bosrijke en heideachtige omgeving in de driehoek Oldebroek, ’t Harde en Elburg. Voor kampeerders die op zoek zijn naar rust, ruimte en gemoedelijkheid is minicamping de Lijsterbes een perfecte plek om een korte of lange vakantie door te brengen. In de directe omgeving van minicamping de Lijsterbes vindt u een breed aanbod attracties, bezienswaardigheden en zijn er veel activiteiten te ondernemen. Dat geldt voor jong en oud. In de directe omgeving vindt u Walibi World en het Dolfinarium. Bij warm weer kunnen watersportliefhebbers in het Veluwemeer aan hun trekken komen. Voor liefhebbers van een actieve fietsvakantie of wandelvakantie biedt de omgeving van onze minicamping ongekende mogelijkheden. In de directe omgeving kunt u ook bowlen, huifkartochten maken en paardrijden of musea, molens, kastelen en ambachtelijke bedrijven bezoeken.

Voor een geslaagde natuurvakantie bevelen wij minicamping de Lijsterbes van harte aan. Kom ook de authentieke sfeer en de gemoedelijkheid van minicamping de Lijsterbes op de Veluwe ervaren en raadpleeg voor informatie of reserveringen de rubriek contact