Camperplaats de Lijsterbes

Elke camperplaats op onze camping is zo ingericht dat u kunt genieten van alle comfort. Als ervaren kampeerders weten wij precies wat een camperplaats nou eigenlijk fijn en comfortabel maakt.

De camper wordt steeds populairder

Op zich is dat niet zo verwonderlijk. Een camper is eigen. En, u heeft naast vervoer alle comfort en luxe voorhanden. Een uitdaging in Nederland is soms het vinden van een aantrekkelijke camperplek. En wanneer u een camperplaats vindt op een minicamping lijkt die niet altijd afgestemd op campers.

Wat is een goede camperplaats?

De camperplekken bij de Lijsterbes zijn volledig ingericht op onze ervaringen als fervente kampeerders. In onze ogen is een goede camperplaats één die is voorzien van alle gemak. Op onze camping kunt u altijd rekenen op:

  • Ruime en verharde plaatsen met stroom, water en goede wifi
  • Mooie, groene velden met genoeg schaduw
  • Schone en ruime douches en toiletten
  • Droger, wasmachine en keuken met koelkast
  • Een overdekte stalling waar uw (elektrische) fietsen veilig staan
Camperplaats | Camping de Lijsterbes

Camperplek Veluwe: in bosrijke agrarische omgeving

De Lijsterbes is een kleinschalige camping die ligt in de driehoek Elburg, ’t Harde en Oldebroek. Trek eropuit met de fiets. Ontdek de heidevelden, dichte bossen, uitgestrekte randmeren en weidse polders. Onderweg zijn de authentieke boerderijtjes met rieten daken niet te missen. Ze zijn kenmerkend voor deze omgeving.

Camping de Lijsterbes | Bosrijke omgeving

Wat is er te doen in de buurt?

Onze camping is omringd door een bosrijke en agrarische omgeving aan de rand van de Veluwe. In de buurt is van alles te beleven. Onze tips:

Camping de Lijsterbes | Sanitaire voorzieningen

Rust, ruimte en comfortabele camperplaats

Aan het einde van de dag komt u tot rust bij uw camper. Door de ruimte heeft u echt een eigen plek om te relaxen. Er zijn twee kampeervelden met 25 camperplaatsen aan de randen van die velden. In de recreatiezaal speelt u een spelletje. Regelmatig wordt er een activiteit georganiseerd. Buiten is een overdekte ruimte met tafels en banken. En iedere zomer is er een gezellige barbecue voor alle gasten.

Reserveer ook een camperplaats bij de Lijsterbes

Beleef de Veluwe vanaf Camping de Lijsterbes Oldebroek. Onze camperplaats Veluwe zal u in positieve zin verrast doen staan. Lees ook de reviews van onze andere gasten.

Camperplaats zonder reserveren?

U bent altijd welkom om te komen kamperen. Toch raden we u aan om vooraf te reserveren. Zo weet u zeker dat er plaats is. Vooral in de zomervakantie is de Lijsterbes vaak volgeboekt.