Mooie camperplaats op A-locatie noordwest Veluwe

Elke camperplaats op onze minicamping Gelderland is verhard

Het aantal campers in Nederland neemt jaarlijks sterk toe. Op zichzelf is dat niet zo verwonderlijk, omdat u naast vervoer alle denkbare luxe en comfort voor handen heeft. Een uitdaging in Nederland is echter het kunnen vinden van een aantrekkelijke camperplaats. Het aanbod beschikbare camperplaatsen is te beperkt en wanneer men een camperplaats heeft gevonden op een camping of minicamping is deze niet afgestemd op campers. Een uitzondering op deze regel is minicamping de Lijsterbes in het Veluwse dorp Oldebroek.

Unieke ligging maakt ons de parel onder de kleine campings Veluwe

Camping de Lijsterbes is een minicamping die zich in meerdere opzichten onderscheidt ten opzichte van veel andere minicampings op de Veluwe. Dankzij de unieke ligging van onze camping in de driehoek Elburg, ’t Harde en Oldebroek vindt u bij ons niet alleen rust, ruimte en comfort. Camping de Lijsterbes is een ideaal vertrekpunt voor gasten die activiteiten willen ondernemen tijdens hun vakantie. Die zijn in de directe omgeving aanwezig. Dit verklaart de grote belangstelling voor onze camping Veluwe.

25 Verharde staanplaatsen die bij uitstek geschikt zijn als camperplaats

Al onze 25 staanplaatsen zijn verhard en beschikken over elektra. Ze zijn bij uitstek geschikt als camperplaats. Niet alleen het gedeelte waar de camper wordt geacht neergezet te worden is verhard, dat geldt ook voor de voorzijde van een staanplaats. Deze is betegeld. U zit als gast bij Camping de Lijsterbes op een droge verharde ondergrond. Recreëren op Camping de Lijsterbes betekent niet dat u verstoken hoeft te zijn van sanitaire faciliteiten. Op korte afstand van uw staanplaats kunt u gebruik maken van faciliteiten voor dames en heren als een droger, keuken, koelkast en wasmachine. Tevens kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet.

Reserveer ook een camperplaats bij Camping de Lijsterbes

Graag nodigen wij u uit om kennis te komen maken met Camping de Lijsterbes Oldebroek. Onze mini camping Veluwe zal u in positieve zin verrast doen staan. Voor het reserveren van een royale camperplaats raadpleegt u de button RESERVEER HIER