Herontdek de unieke sfeer van kamperen op een boerencamping

Steeds meer gezinnen kiezen voor een boerencamping in plaats van een grote lawaaierige camping met disco’s en amusementshallen. Steeds meer mensen willen even weg uit de drukte en in een natuurlijke omgeving de rust en ruimte van traditioneel kamperen ervaren. Boerencampings, als de Lijsterbes in het Overijsselse Oldebroek, bieden u bij uitstek deze omgeving aan zonder dat u hoeft af te zien van voorzieningen zoals douches en toiletten. Want dat laatste is een fabel dat door uitbaters van grote campings wordt verteld. Bij een groot aantal boerencampings zijn extra voorzieningen als oplaadpunten voor elektrische fietsen beschikbaar, omdat de gasten op een boerencamping veel activiteiten ondernemen. Voor een boerencamping wordt ook wel de term minicamping gebruikt, omdat er slechts een beperkt aantal staanplaatsen beschikbaar is. Dit stelt gasten in staat om de unieke sfeer van ouderwets kamperen te herontdekken.

Een boerencamping op de Veluwe brengt u weer terug naar de natuur

Kamperen op een camping bij de boer is niet alleen een stuk voordeliger dan op een grote rumoerige camping, maar op een boerencamping als de Lijsterbes in Oldebroek komt u volledig tot rust en kunt u intens genieten van al het moois dat de natuur op de Veluwe te bieden heeft. En wat de natuur betreft komt u op boerencamping de Lijsterbes in alle opzichten aan uw trekken. In de directe omgeving van boerencamping de Lijsterbes vindt u uitgestrekte bossen en prachtige heidevelden die zo typerend zijn voor de Veluwe. En wanneer u met uw gezin iets wilt gaan ondernemen, dan biedt de directe omgeving van camping de Lijsterbes een ongekende diversiteit aan uitgaansmogelijkheden voor jong en oud. Denk hierbij bijvoorbeeld aan attracties als Walibi World en het Dolfinarium.

Kom ook de authentieke sfeer en de gemoedelijkheid van boerencamping de Lijsterbes op de Veluwe ervaren en raadpleeg voor informatie of reserveringen de rubriek contact