Camperplaats Nederland op toplocatie Veluwe

Royale en verharde camperplaatsen beschikbaar noordwest Veluwe

Steeds meer gezinnen besluiten om een camper te kopen. In amper drie jaar tijd is het aantal camperbezitters verdubbeld tot meer dan 120.000. Dat geldt helaas niet voor het aantal camperplaatsen in Nederland. Het is dan ook zeer moeilijk om een camperplaats Nederland te vinden. Laat staan een camperplaats Nederland op een mooie en rustige locatie als minicamping de Lijsterbes in Oldebroek. Wanneer u op tijd reserveert bent u bij eigenaren Gerrit en Ina Mulder van harte welkom met uw camper.

Wat maakt Camping de Lijsterbes zo aantrekkelijk voor campers?

De liggig van onze camping Veluwe in de driehoek Elburg, ’t Harde en Oldebroek is uniek te noemen. Niet alleen vindt u bij ons comfort, ruimte en rust. Vanaf uw camperplaats Nederland kunt u schitterende fiets- en wandeltochten maken door ons mooie Gelderse landschap en/of pittoreske bezoeken waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Daarnaast vindt u in de directe omgeving musea, pretparken, golfbanen, maneges en zwembaden. Wij durven te stellen dat u bij ons het beste van 2 werelden vindt.

Genieten zonder concessies te hoeven doen

Het uitgangspunt van onze groene camping is om uw als gast optimaal te laten genieten van de rust en ruimte die onze minicamping biedt. Bij camping de Lijsterbes betekent dit dan ook dat u geen concessies hoeft te doen op het gebied van faciliteiten. Zo heeft u op uw unieke camperplaats Nederland de beschikking over elektriciteit en draadloos internet. Ook kunt u als gast gebruik maken van uitgebreide sanitaire faciliteiten voor dames en heren, een wasmachine, wasdroger, keuken, koelkast en een vriezer.

Op zoek naar een camperplaats Nederland?

Dan kunt u nu stoppen met zoeken naar een camperplaats Nederland. Wij nodigen u hierbij uit om met uw camper te komen genieten op Camping de Lijsterbes Oldebroek. Onze mini camping Veluwe zal u in positieve zin verrast doen staan. Voor het reserveren van een royale camperplaats raadpleegt u de button RESERVEER HIER