Camping Veluwe op unieke locatie

Rust en ruimte met gevarieerd aanbod activiteiten in directe omgeving

Het komt niet vaak voor dat een camping Veluwe aan haar gasten een combinatie van rust & ruimte en een zeer gevarieerde omgeving kan bieden. Toch kan camping de Lijsterbes in Oldebroek, dankzij haar unieke ligging, dit aan kampeerders en campers bieden.

Onze mini camping Veluwe ligt op een rustige locatie in de schitterende driehoek Elburg, ’t Harde en Oldebroek. Onze camping beschikt over 25 royale verharde staanplaatsen die elk voorzien zijn van elektra. Vanwege het beperkte aantal staanplaatsen en de opstelling zijn rust, ruimte en privacy op onze groene camping een garantie.

Vanaf de ingang van onze camping Veluwe kunt u schitterende wandelingen en fietstochten maken. Een schitterende natuur wordt afgewisseld met dorpjes waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. In de directe omgeving van onze camping Veluwe vindt u golfbaden, maneges, musea, pretparken en zwembaden. Jong en oud komen bij onze camping dan ook volledig aan hun trekken.

Een beetje luxe tijdens uw vakantie mag toch wel?

Kamperen op camping de Lijsterbes betekent niet dat u van alle luxe verstoken hoeft te zijn. In tegendeel. Op onze camping Veluwe hebben onze gasten de beschikking over draadloos internet. Tevens hebben we voor zowel dames als heren uitstekende en schone sanitaire voorzieningen op korte loopafstand van elke staanplaats. Voor onze gasten staan tevens een wasmachine, een droger, een koelkast en een vriezer ter beschikking. Een beetje luxe tijdens uw vakantie mag toch wel?

Op zoek naar een mooie mini camping Veluwe?

Bent u op zoek naar een mini camping Veluwe waar rust en ruimte zijn? Dan heeft u de camping gevonden waarnaar u op zoek bent. Bij Camping de Lijsterbes vindt u namelijk het beste van 2 werelden? Oordeel zelf en bekijk de video op de homepage van onze website. Bent u overtuigd? Aarzel dan niet te lang met reserveren, want steeds meer gasten weten onze camping te vinden. Voor het reserveren van een royale staanplaats raadpleegt u de button RESERVEER HIER