Camping de Lijsterbes | campeerveld
Camping de Lijsterbes | campeerveld

Bent u op zoek naar een rustige en vredige overnachting op de Veluwe? Dan bent u bij onze kleine camping op de Veluwe aan het juiste adres. Minicamping de Lijsterbes ligt in het fantastische natuurgebied midden in Nederland, een oase van rust.

Dit maakt dan ook dat onze kleine camping op de Veluwe aan de basis staat van een vakantie waarin u helemaal tot rust kunt komen. De frisse lucht van de ongerepte natuur zorgen ervoor dat u uw energiepijl weer op pijl krijgt.

Naast het rustgevende is onze verblijfplaats op de Veluwe bijvoorbeeld ook ideaal voor mensen die graag wandelen of fietsen. Met de ruime keuze aan wandel- en fietsroutes op en rondom de Veluwe is er zijn er geschikte wandel- en fietsroutes voor iedereen, van beginner tot expert.

Kleine camping: echt rustgevende vakantie op de Veluwe

Ons plekje op de Veluwe is een stuk intiemer en veel minder druk dan grotere campings in het natuurgebied. U kunt bij ons gemakkelijk een kampeerplekje vinden dat precies past bij u en uw gezin, eventueel met onze persoonlijke hulp die wij u graag bieden.

Bovendien krijgt u wanneer u voor onze kleine, boerencamping kiest meer mee van de mooie Gelderse natuur, ook wanneer u op de camping bent. Dit is dan ook een van de redenen waarom het kamperen bij ons een fantastische ervaring is.

  • Open van 15 maart tot 31 oktober

  • Sanitair is ons visitekaartje

  • Gratis wifi op alle kampeerplaatsen

  • Verharde kampeerplaatsen

  • Mooie fiets en wandel- omgeving

  • Koffie bij binnenkomst

  • Gemoedelijke sfeer

  • Jeu de boulesbaan

  • Betalen met uw pincode

  • Overdekte fietsenstalling

Camping de Lijsterbes is geschikt voor jong en oud

Onze kleine camping is, met onze faciliteiten zoals een tafeltennistafel, geschikt voor jong en oud. Dit maakt een vakantie bij ons dan ook ideaal voor het gezin.

De kleine kinderen hebben genoeg ruimte om hun energie volledig kwijt te kunnen in een veilige omgeving om te spelen. Tijdens het spelen kunnen ze daarnaast nieuwe vriendjes maken met andere kinderen die op de camping overnachten.

Ook de omgeving, en dan voornamelijk het natuurgebied de Veluwe, maakt dat camping de Lijsterbes ideaal is voor het hele gezien. De Veluwe is namelijk zo veelzijdig dat iedereen van jong tot oud hier een onvergetelijke ervaring zal beleven.

Ga bijvoorbeeld mountainbiken op een van de vele mountainbikeroutes die in de omgeving van de Lijsterbes te vinden zijn. Of ga heerlijk wandelen door de bossen en heiden van de Veluwe. Misschien kom je wel een van de ‘grote vijf’ dieren die Nederland kent tegen, zoals een edelhert.

Verhalen van camping gasten

Een camping waar het aan niets ontbreekt. Ina en Gerrit helpen je meteen om je camper/caravan exact op de juiste plaats te manoeuvreren. Hebben we het nog niet over de mooie fietstochten gehad die je vanaf de camping kunt maken. Kortom: Perfect

Een hele fijne camping, mooi ruime staanplaatsen, zeer vriendelijke eigenaren. Organiseren veel activiteiten en er komt zelfs 1 keer per week een visboer langs. Toiletgebouw is super schoon. Het is ons heel goed bevallen en komen zeker nog eens terug.

Fijne dagen gehad op deze goed verzorgde en gezellige camping. Heel hartelijk ontvangen door Ina en Gerrit die altijd klaar staan voor de gasten. Ik kan werkelijk geen verbeter punt bedenken. Alles Top voor elkaar. Wij komen terug !

Ervaar de lokale cultuur van de Veluwe en ontmoet anderen

Overnachten op ons kleine plekje op de Veluwe is een van de beste manieren om de lokale cultuur op zijn best te ervaren. Door met ons of andere kampeerders te praten kun je achter verborgen juweeltjes die niet op de meest bekende toeristische routes liggen komen – denk aan unieke stukjes natuur, mooie wandelroutes en leuke plekjes om wat te eten en te drinken!

Daarnaast is ons kleine plekje op de Veluwe een perfecte plek om gelijkgestemde mensen te kunnen ontmoeten. Er worden namelijk vaak leuke activiteiten georganiseerd, zoals gezellige het gezamenlijk van gezellige spellen.

Door deze leuke activiteiten ontstaan vaak nieuwe vriendschappen tussen mensen die elkaar voorheen nog niet kenden.

Fotoalbum Camping de Lijsterbes

Onvergetelijke ervaringen op de Nederlandse Veluwe

Ben je op zoek naar een kampeerplek die vol verrassingen zit? Een plek waar u de schoonheid van Nederland kunt ontdekken? Dan is een bezoek aan de Veluwe, een verbluffend mooie streek in de provincie Gelderland in Nederland, ideaal.

De Veluwe, het natuurgebied vlak bij onze boerencamping, is een uitgestrekt gebied van enkele duizenden hectaren, met meer dan 300 km aan wandelpaden, fietspaden en wegen om te verkennen. Naast een aantal van de meest iconische landschappen van Nederland, waaronder zandduinen, dennenbossen, glooiende heuvels en uitgestrekte heidevelden, heeft de Veluwe ook tal van andere bezienswaardigheden zoals musea, wildparken, kastelen, landhuizen en nog veel meer. De Veluwe heeft echt voor elk wat wils!

De mogelijkheden voor activiteiten op de Veluwe zijn eindeloos. Of u nu liever fietst door betoverende bossen of wandelt op majestueuze hellingen, er zijn genoeg mogelijkheden. Bent u avontuurlijk ingesteld, probeer dan eens watersporten of kajakken op een van de vele meren in de regio. Voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis zijn er overal in de regio talrijke musea gewijd aan onderwerpen als kunst en natuur. Daarnaast kunt u de traditionele Nederlandse keuken proeven in een van de vele restaurants in en rondom het natuurgebied.

Dus, wat voor type vakantievierder u ook bent, de Nederlandse Veluwe heeft voor elk wat wils! Van de prachtige natuurlijke landschappen tot de overvloed aan activiteiten en attracties, om elke hoek ligt wel iets nieuws. Dus vergeet uw camera niet bij tijdens uw vakantie, want u zult geen enkele kans willen missen om al deze onvergetelijke ervaringen vast te leggen!

Boek dan ook zeker een overnachting op onze kleine camping Veluwe.