Kleine campings Nederland worden steeds populairder

Steeds meer kampeerders zijn op zoek naar rust en ruimte

Steeds meer mensen kiezen voor kamperen en bij voorkeur voor kamperen op kleine campings Nederland. Op dit soort minicampings kunt u als kampeerder in alle rust nog genieten van het buitenleven. In tegenstelling tot grote campings waar gebrek aan privacy en geluidshinder helaas vaak de overhand hebben. Camping de Lijsterbes in Oldebroek behoort tot de categorie kleine campings Nederland waar u rust en ruimte vindt.

Camping de Lijsterbes parel onder de kleine campings Nederland

Minicamping de Lijsterbes wordt door veel gasten beschreven als een parel onder de kleine campings Nederland. Waar heeft Camping de Lijsterbes dit grote compliment van haar gasten aan te danken? Allereerst de opzet van onze boerencamping. Onze camping heeft 25 royale en verharde staanplaatsen, die zowel geschikt zijn voor tenten, caravans als campers. Elke staanplaats beschikt over elektra en draadloos internet. Onze camping op de Veluwe beschikt over uitstekende sanitaire voorzieningen voor dames en heren. Ook kunnen gasten gebruik maken van een wasmachine, droger, koelkast en een vriezer. Gemak dient de mens.

Unieke ligging en omgeving Camping de Lijsterbes

Er zijn weinig kleine campings Nederland die zo gunstig gelegen zijn als Camping de Lijsterbes. Onze camping Veluwe ligt in de schitterende driehoek Elburg, ’t Harde en Oldebroek. Hier vindt u als kampeergast comfort, ruimte en rust. Vanaf de camping kunt u eindeloze fiets- en wandeltochten maken. De schitterende natuur wordt afgewisseld door pittoreske dorpjes waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. In de directe omgeving vindt u musea, pretparken, golfbanen, maneges en zwembaden. Kortom het beste van 2 werelden.

Op zoek naar kleine campings Nederland?

Bent u op zoek naar kleine campings Nederland waar het goed vertoeven is? Bij Camping de Lijsterbes vindt u het beste van twee werelden? Bekijk de video op de homepage om een eerste indruk te krijgen wat u bij ons mag verwachten. Aarzel niet te lang met reserveren, want steeds meer gasten weten onze camping te vinden. Voor het reserveren van een royale staanplaats raadpleegt u de button RESERVEER HIER