Rustiek kamperen, de oorspronkelijke vorm van kamperen

Steeds meer kampeerders gaan op zoek naar alternatieven voor de grote campings, omdat ze te massaal en lawaaierig zijn. Van rust, ruimte, groen en een persoonlijke sfeer die kamperen in het verleden zo populair maakte is weinig over. En juist dat is waar vooral veel 50 plussers vandaag de dag naar op zoek zijn. Toch bestaat de oorspronkelijke vorm van kamperen nog steeds en wel onder de naam rustiek kamperen. In Nederland kunt u bij een selectief aantal campings rustiek kamperen. Een van de campings waar u rustiek kunt kamperen is VeKaBo camping de Lijsterbes in het Overijsselse Oldebroek.

Rustiek kamperen bij Camping de Lijsterbes is luxe kamperen

Op minicamping de Lijsterbes staan 25 royale staanplaatsen ter beschikking. Deze staanplaatsen zijn allemaal voorzien van 6 ampère electro aansluitingen. Onze mini camping beschikt over uitstekende sanitaire faciliteiten. Rustiek kamperen bij de Lijsterbes betekent, dat u in alle opzichten heerlijk moet kunnen genieten en dat u als 50 plusser geen concessies hoeft te doen. Zaken als draadloos internet, een koelkast, een vriezer zijn voor ons dan ook een vanzelfsprekendheid. Rustiek kamperen bij ons betekent genieten van de rust, ruimte, het groen, de omgeving en de hartelijke informele Overijsselse sfeer. U voelt zich gast.

De rustieke camping voor een actieve vakantie

Camping de Lijsterbes ligt in de driehoek Elburg, Oldebroek en ’t Harde. Een omgeving die bekend staat om haar prachtige en gevarieerde landschap. Liefhebbers van wandelen of fietsen komen hier volledig aan hun trekken. In de directe omgeving vindt u een ongekende diversiteit aan uitgaansmogelijkheden zoals het Dolfinarium in Harderwijk. Als gastheer en gastvrouw adviseren wij u hier graag over. Voor meer informatie over rustiek kamperen op VeKaBo camping de Lijsterbes of het plaatsen van een reservering raadpleegt u contact