Bij seniorencamping de Lijsterbes rustiek kamperen op de Veluwe

Seniorencamping de Lijsterbes ligt in het mooie plaatsje Oldebroek dat gelegen is in de driehoek Elburg, Oldebroek en ’t Harde. Een omgeving die niet alleen rust en ruimte biedt, maar bij uitstek geschikt is om er heerlijk te kunnen wandelen en fantastische fietstochten te maken in het gevarieerde landschap van de noordwest Veluwe. Onze seniorencamping is aangesloten bij de VeKaBo. Dankzij de rust, ruimte, omgeving en de hartelijke sfeer wordt onze seniorencamping vooral bezocht door kampeerders die van rustiek kamperen houden.

Seniorencamping de Lijsterbes beschikt over 25 royale en verharde staanplaatsen die de beschikking hebben over elektra. Want wij willen niet, dat u als gast op onze camping in Overijssel qua faciliteiten concessies moet doen. Integendeel. Wij willen u op camping de Lijsterbes het beste van 2 werelden bieden. Enerzijds rust, ruimte, een prachtige omgeving en een hartelijke sfeer. Anderzijds royale sanitaire faciliteiten voor dames en heren, wasmachine, droger, keuken, koelkast, vriezer en draadloos internet. Omdat seniorencamping de Lijsterbes een kleine camping is liggen al deze voorzieningen voor u op korte afstand.

Omgeving seniorencamping de Lijsterbes

In de directe omgeving van seniorencamping de Lijsterbes vindt u uitgestrekte bossen, prachtige heidevelden en het unieke landschap van kasteel “Zwaluwenburg”. De unieke zandverstuiving bij Doornspijk kunt u via een mooie fietsroute bereiken. Dat geldt ook voor bezoekerscentrum Zandenbos in Nunspeet en het beroemde pretpark Walibi World in Biddinghuizen. Een aanrader wanneer uw kleinkinderen een dagje op bezoek komen. Ook vindt u in de nabije omgeving mogelijkheden voor huifkartochten, paardrijden, bowlen, golfen. Watersportliefhebbers komen in Elburg en bij het Veluwemeer aan hun trekken.

Meer informatie of reserveren

Op seniorencamping de Lijsterbes kunt u als gast rustiek kamperen. U vindt er als gast rust, ruimte en een verrassend aanbod faciliteiten waar u als gast gebruik van kunt maken. Voor de actieve 50 plussers biedt de directe omgeving van minicamping de Lijsterbes een grote diversiteit aan mogelijkheden. Voor meer informatie over seniorencamping de Lijsterbes of het plaatsen van een reservering raadpleegt u contact