Gastenboek

Wat vond u van uw verblijf op onze camping? Laat een berichtje achter!

Wat vond u van onze Camping?

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
161 berichten.
Cor & Ria Oostenenk schreef op 22 mei 2016 om 14:49
we hebben een hele goede pinkstervacantie gehad op jullie mooie camping De hartelijke ontvangst, de gezelligheid Kortom alles was uitstekend Gerrit , Ina & Kees bedankt
Roelof en Harmina de Jonge schreef op 22 mei 2016 om 14:48
Wij hebben erg genoten op jullie mooie schone camping. Het ontvangst met koffie en thee is grandioos. Het sanitair ziet er voortreffelijk uit. Ook de omgeving is prachtig mooie fietstochten gemaakt.Kortom voor herhaling vatbaar.
Niek en Jopie Blank schreef op 15 mei 2016 om 14:50
Heeeeeeeeeel erg genoten Gerrit Ina en Kees Wij hebben hel erg genoten op jullie camping. Zo gezellig en netjes en schoon. Jullie deden er alles aan om de gasten het naar hun zin te maken. We komen zeker nog een keer terug. Groetjes Niek en Jopie uit De goorn
Sake en Ria van den Berg schreef op 14 mei 2016 om 14:50
Grandioze ontvangst. Enorm leuke camping, waar we met plezier hebben gestaan. Gezellig met alle campinggasten op zaterdagavond koffie gedronken. Zo leer je iedereen een beetje kennen. Ook een leuke omgeving om te fietsen. Familie Mulder, nogmaals bedankt.
Gerben en Alie van de Lageweg schreef op 8 mei 2016 om 14:51
Wij hebben een hele fijn tijd gehad op jullie camping. Het is een mooie schone camping. Op dinsdag en vrijdag een bakkie in de kantine is ook heel gezellig moeten jullie er ook zeker in houden. Jullie zijn een hele goede gastheer en vrouw. Wij komen nog eens een keer terug en geven het door aan onze vrienden. Bedankt voor de gastvrijheid en fijne vakantie.
Herman Loermans en Hennie de Lange schreef op 2 mei 2016 om 14:52
Warm verblijf ondanks hagel en nachtvorst We begonnen onze vakantie met regen en hagelbuien. Dankzij het goede gastvrouw/gastheerschap van Ina en Gerrit en de prachtige accommodatie hebben we genoten van ons verblijf. Graag tot een volgende keer!
Harrie en Wijntje schreef op 29 oktober 2015 om 14:53
Gerrit en Ina afgelopen zomer hebben bij jullie op de camping geweest.Een hele goede ontvangst door Kees,Wij vinden het een mooie en schone camping alle lof hiervoor.En we zijn teruggekomen in oktober met de club van Eribarijders 17 caravans waren aanwezig.Iedereen heeft genoten van de camping en de kantine.Wij hebben onze jaarlijkse vergadering bij jullie gehouden en iedereen wil volgend jar weer terug naar jullie camping.En dus hebben we weer geboekt met de club voor volgend jaar. Gerrit en Ina bedankt voor alles en tot ziens
Henk van der molen, Schelluinen schreef op 24 september 2015 om 14:54
Gerrit en Ina we hebben van 21 augustus tot 4 september een geweldige tijd gehad bij jullie op de camping. Alles was tip top verzorgd. Ook de sanitaire ruimtes waren kraakhelder. Heel hartelijke dank voor de ontspannen sfeer. dit geldt natuurlijk ook voor Kees die uitstekend werk doet op jullie camping. We komen vast en zeker nog eens terug
gerrit en ineke heusinkveld. Apeldoorn schreef op 3 september 2015 om 14:54
TOP camping!! Hulde voor Gerrit, Ina en Kees!!!!
Henk en Diny Tent schreef op 24 augustus 2015 om 14:55
Een pracht camping super schone toilet ruimtes en heel erg gezellig hartelijk ontvangst met koffie,en s,avonds leuke dingen doen met elkaar waar je niet verplicht bent om mee te doen,en gezellig als toe schouwer er bij zijn Gerrit Ina en Kees niet te vergeten bedankt voor de leuke tijd Henk en Diny Tent
Gerrit en wijnie schreef op 12 augustus 2015 om 14:55
Wat een gezellige camping, Een prettig ontvangs met koffie bij aankomst Enkele avonden was er een vrijblijvend spel, of koffie avond Ook nog een avond met bbq , zeer gezellig We hebben ook nog een keer een vuurkorf aan gehad, en met div mede campeerders er lekker bij gezeten Dit werd allemaal uitgevoerd door eigenaar gerrit en zijn hulp kees(ina was er deze dagen niet)en mede kampeerders . Het was uitmuntend Een zeer tevreden vakantieganger
Fam. Gulen schreef op 29 juli 2015 om 14:56
Een welkom van Gerrit Ina en Kees. Een mooie schone camping met super schoon sanitair.De plaatsen voor de caravan zijn vlak met betegelde plaats voor de voortent perfect. Mooie omgeving voor fietsroutes.
Fam. Goede schreef op 21 juli 2015 om 14:57
Wij hebben genoten van ons verblijf op de camping. Vooral het contact 2 avonden per week met medebewoners Vond ik uitstekend geregeld. Het was vrijblijvend. Wij hadden dat niet eerder mee gemaakt op vekabo campings. Gerrit,Ina en Kees hartstikke bedankt. Van harte aanbevolen deze camping ook wat de voorziening Betreft. Keurig verzorgd.
fam Groenevelt schreef op 19 juni 2015 om 14:57
Wij hebben in juni een 2 1/2 week bij jullie op de camping gestaan. Zoals Gerrit al zei: De klik was er direct weer. We hebben ontzettend genoten en veel gelachen. Gerrit, Ina en Kees: jullie weten wat het inhoudt om gastheer en gastvrouw te zijn. Het was geweldig, bedankt.
Fam.van Baak en Vos schreef op 15 juni 2015 om 14:58
We hebben met hemelvaart en Pinksteren 2 weken op de camping gestaan.ontzettend veel plezier gehad vooral bij het kampvuur en de bigoavond veel prijzen gewonnen. De campingbeheerders zijn top altijd in voor een praatje ofom je te helpen. Is een aanrader voor rust en fietstochten.
Marijke Mostert schreef op 27 mei 2015 om 14:59
Wat een geweldige camping hebben jullie Gerrit en Ina,met zoveel betrokkenheid met de mensen die hier kamperen en wat jullie organiseren toppie hoor.Zo ook de helderheid in het mooie toiletgebouw en de mooie recreatiezaal.
Karl en Mieke Bosch schreef op 26 mei 2015 om 15:00
Gerrit, Ina en Kees, Jullie hebben een pracht camping met heel veel service. Aandacht voor de gasten en natuurlijk jullie liefde voor de camping. De koffie drinken en het kampvuur en...... de eerste bingo avond maken het extra gezellig. De Camping de Lijsterbes is een aanrader voor ieder die van gezelligheid en toch rust willen. Dank en tot ziens. Karl en Mieke.
Anton en Rita Littooij schreef op 28 april 2015 om 15:01
Weer een super weekend gehad op deze minicamping maar met een maxi inzet van Ina, Gerrit en Kees. Koffie bij aankomst, een oranjebol en koffie als opwarmer voor koningsdag en koffie bij vertrek. Prachtige verharde plaatsen en super sanitaire voorzieningen en perfecte wifi verbinding. Kortom wie hier is geweest komt zeker terug.
Sjaak de Lange schreef op 26 april 2015 om 15:02
De eerste avond van het jaar bij de fam. Mulder. Voelt als thuis komen.
John en Tonnie van Mil uit Tiel schreef op 24 september 2014 om 15:02
Wij hebben een heerlijke tijd op jullie camping gehad. Goede gastheer en vrouw. Bij aankomst een lekker kopje koffie. Superschoon sanitair. Prachtige omgeving om te fietsen en leuke plaatsen te bezoeken.