Gastenboek

Wat vond u van uw verblijf op onze camping? Laat een berichtje achter!

Wat vond u van onze Camping?

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
152 berichten.
fam. Dijkstra heeft geschreven op 10 juni 2014 om 15:10
Ons verblijf tijdens de Pinksterdagen was Top! Gastvrije ontvangst met koffie. Het sanitair was elk moment van de dag blinkend schoon. Onze zoon van 11 heeft genoten van het waterglij spektakel op de matten samen met zijn nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. De eigenaar en zijn vrouw hebben oog voor sfeer en detail. Het gastheerschap zit ze duidelijk in de vingers!
Gerrit en Gerda Bosch heeft geschreven op 10 juni 2014 om 15:00
Hoi Gerrit en Ina Wij hebben super genoten bij jullie op de camping. Aan alles kun je zien dat jullie dit met veel plezier doen. We komen zeker weer terug. Groeten G & G uit het mooie Harderwijk
Okky – Evelina Lauw. heeft geschreven op 6 juni 2014 om 15:12
Beste Ina en Gerrit, Bedankt voor jullie goede ontvangst op jullie rustig en gemoedelijk topper camping. Voor ons is zeer zeker herhaling vatbaar, misschien tot gauw. Met vriendelijke groet. Okky – Evelina Lauw. Harderwijk.
Klaas en Grietje Slagte heeft geschreven op 25 mei 2014 om 15:12
Fijn vakantie adres wij hebben enkele dagen op uw camping met veel plezier doorgebracht en komen graag een keer weer voor een langere periode. Ina en Gerrit bedankt.
Herman en Eugenie Aarten heeft geschreven op 5 september 2013 om 15:13
Weekje vakantie in Oldebroek Het werden er toch 2. Erg gezellig, schone en vriendelijke camping. Wij konden geen reden verzinnen om naar een volgende camping te verhuizen zoals in de planning was. Kortom, aanbevelings waardig. Ina en Gerrit, heel erg bedankt. Jullie hebben een super camping en wij een super vakanite
Henk en Truus Veenstra heeft geschreven op 28 augustus 2013 om 15:22
Voor het eerst op jullie camping de Lijsterbes. We hebben genoten. Zeer schoon. Erg vriendelijk. In één woord af. Ook de verharde plaats is geweldig. We zullen jullie camping nog heel vaak bezoeken! Dus bedankt en tot ziens.
Hanny en Ton Groenevelt heeft geschreven op 21 augustus 2013 om 15:22
We hebben onze 10 dagen op de camping als erg positief ervaren. We hadden een mooie plaats en we konden onze laptop prima gebruiken dankzij wifi. Wat betreft het sanitair: dik voor elkaar en schoon. En de omgeving: we hebben alle dagen een fietstocht gemaakt, een erg afwisselend landschap. Wij kunnen deze camping dan ook van harte aanbevelen. Top.
Han en Elly Gaal heeft geschreven op 7 augustus 2013 om 15:23
Ina en Gerrit, wat een geluk dat de camping die wij op het oog hadden vol was, het was genieten bij jullie. De 3 weken die we bij jullie hebben gestaan, dat was echt geen dag teveel. Jullie hebben een hele mooie, schone en gezellige camping en vooral jullie inzet om het iedereen op een subtiele naar het zin te maken siert jullie. Met hartelijke groeten uit Assendelft, zeggen wij Ina en Gerrit tot ziens en bedankt.
Frans en Anja van der Heijden heeft geschreven op 4 augustus 2013 om 15:24
Gerrit en Ina, bedankt voor 3wk gezelligheid, het was fantastisch jullie verdienen een dikke pluim. Bij aankomst een lekker bakje koffie, bij warm weer lekker ijs verkoop, bbq, kampvuur, buik schuiven voor de kids, een super mooie recreatiezaal voor ieder wat wils. Een prachtige camping met super schoon sanitair. Het was reuze gezellig. Bedankt!!!
Rinus en Ada Staal heeft geschreven op 27 juli 2013 om 15:24
Gerrit en Ina, Hartelijk dank voor de fijne vakantie die we bij jullie hebben gehad, het mooie en superschone toiletgebouw en de recreatatiezaal; heel mooi. De gastvrijheid, jullie inzet voor de gasten, oa de BBQ, kampvuur, klaverjassen, etc etc was geweldig!!! Niets was jullie teveel!!!!! komen zeker terug. Van harte aanbevolen
Jan en Marianne Vredenburg heeft geschreven op 26 juli 2013 om 15:26
Het waren weer fantastische dagen op de Lijsterbes. Kampvuur - klaverjassen - en als klap op de camping de gezellige barbeque. Ina en Gerrit, bedankt voor de gastvrijheid. COMPLIMENTEN voor de hele nette camping. Tot weerziens. Marianne en Jan uit Zaanstad
Chris en Betty Hund heeft geschreven op 25 juli 2013 om 15:27
Hartlijk bedankt Gerrit en Ina voor jullie warme gestvrijheid en de mooie gesprekken en de bijzondere service. Niets is jullie teveel. Wat hebben onze kleindochters genoten van de spontaan opgezette glijbaan.
Aad en Nel Verhoeven heeft geschreven op 22 juni 2013 om 15:28
Beste Ina en Gerrit, We hebben genoten van jullie eenvoudige, maar sfeervolle camping. Van de rust, van de vogels, van jullie gastvrijheid, van het super schone sanitair, van de prachtige omgeving, van de sublieme fietsroutes. Komen zeker terug!
Gerrit Vinke heeft geschreven op 16 juni 2013 om 15:28
Beste Gerrit, Het weekend bij jullie gestaan. Prachtige camping, lekker rustig en SUPER schoon. We komen zeker nog een paar keer terug dit jaar! TOPPER
Huub en Lucie van Gerwen heeft geschreven op 9 september 2012 om 15:29
Ina en Gerrit, afgelopen twee weken met veel plezier bij jullie op de camping gestaan. Gastvrij, vriendelijk en vooral het zeer schone sanitair, het was alllemaal in grote hoeveelheid aanwezig. Geweldig!!
Aren en Jo Tanis heeft geschreven op 26 augustus 2012 om 15:30
Ina en Gerrit. Bedankt voor de fijne weken op jullie camping. Het mooie schone sanitair en jullie gastvrijheid is een prachtig visitekaartje. We zullen jullie camping bij al onze kampeer vrienden aanraden. Groeten uit Goedereede en tot ziens!
Kees en Ria Wiltink heeft geschreven op 12 augustus 2012 om 15:31
Gerrit en Ina, dit is een camping zoals hij hoort te zijn. Leuke kleine camping, zeer schoon en gezellig. Zeer mooie fietsroutes en verder hoeven we niets te zeggen want we hebben het leuk gehad deze vakantie. Ook met Kees met zijn vuurpotje was mooi. Gr. uit Gendt
Michiel en Hanny van Orsouw heeft geschreven op 8 augustus 2012 om 15:31
Beste Gerrit en Ina, wij hoeven verder niets toe te voegen aan de opmerkingen van andere families. De camping is in 2 woorden geweldig en schoon. Campeerders, dit is iets voor jullie allemaal. Groetjes, Hanny en Michiel. Veel succes.
Hans en Mart Pronk heeft geschreven op 8 augustus 2012 om 15:00
Hoi Gerrit en Ina, Wat hebben we bij jullie genoten van de camping. Geweldig en jullie gastvrijheid en spontaniteit was super om bij jullie te zijn. Wij raden de campeerders dan ook aan om eens bij jullie langs te gaan een prima positieve belevenis. En ja, nogmaals bedankt voor jullie geweldige gastvrijheid en wensen jullie alles goede. Liefs Hans en Mart uit Geertruidenberg
Jan en Marianne Vredenburg heeft geschreven op 31 juli 2012 om 15:33
Hoe geweldig deze camping is staat in dit gastenboek al beschreven. Ook wij hebben een heerlijke week bij jullie gehad. Ook de zaterdag dat onze twee kleinkinderen op bezoek waren. Zij hebben genoten van het buikglijden onder begeleiding van Gerrit. Gerrit, Klasse!!! Wij reizen van Limburg naar Groningen. Deze week doen wij zeker volgend jaar hier weer over. Ohja, zelfs de toilets zijn hier op senioren hoogte. Gerrit en Ina bedankt en veel succes. Tot volgend jaar. Fam. Vredenburg, Koog aan de zaan Zaanstad